Обґрунтування заходів щодо підвищення вибухобезпеки виробничих об’єктів на підприємствах зберігання, переробки та використання зерна - Богомол, Анна Віталіївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2015)
Запропонована класифікація технологічного обладнання підприємств, які спеціалізуються на роботі з зерновими культурами і продуктами їх переробки за умовами пилоутворення дозволяє обґрунтовано визначати місця встановлення вибухорозрядних пристроїв.
Keywords: вибухорозрядний пристрій; вибухобезпека; кафедра екології та екоменеджменту