Теоретико-методологічні основи управління розвитком винного туризму в Україні - Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2015)
У дисертації досліжено теоретико-методологічні засади розвитку винного туризму та науково-методичні підходи до стратегічного управління дестинаціями винного туризму в Україні. In the dissertation the theoretical and methodological foundations for the development of wine tourism and scientific and methodological approaches to strategic management of wine tourism destinations in Ukraine are investigated
Keywords: винний туризм; дестинація винного туризму; wine tourism; wine tourism destinations; кафедра туристичного та готельного бізнесу