Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв - Нгуен Фіонг Донг; Мукоїд, Роман Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2017)
Визначено фізичні та біологічні показники і хімічний склад шести вітчизняних сортів рису. З'ясовано можливість виробництва з них ферментних напоїв. The physical and biological indicators and chemical composition of six domestic varieties of rice. The possibility of producing fermented drinks from them.
Keywords: рис; riсe; зерно; grain; крохмаль; starch; білкові речовини; protein substances; ферментований напій; fermented beverage; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства