Нгуен Фіонг ДонгМукоїд, Роман МиколайовичПрибильський, Віталій ЛеонідовичОлійник, Світлана Іванівна2021-06-252021-06-252017Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Нгуен Фіонг Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. И. Олійник // Цукор України. – 2017. – № 9–10 (141–142). – С. 11–12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34647Визначено фізичні та біологічні показники і хімічний склад шести вітчизняних сортів рису. З'ясовано можливість виробництва з них ферментних напоїв. The physical and biological indicators and chemical composition of six domestic varieties of rice. The possibility of producing fermented drinks from them.otherрисriсeзерноgrainкрохмальstarchбілкові речовиниprotein substancesферментований напійfermented beverageкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПорівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоївArticle