Шестеренко, Володимир ЄвгеновичМащенко, Олег АнатолійовичШестеренко, Олександра Володимирівна2016-03-292016-03-292015Шестеренко, В. Зниження витрат електроенергії на харчових підприємствах шляхом оптимізації коефіцієнта потужності / Володимир Шестеренко, Олег Мащенко, Олександра Шестеренко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22600Підвищити коефіцієнт потужності в системах електропостачання харчових підприємств доцільно шляхом оптимального застосування конденсаторів і синхронних двигунів.To increase the power factor in power systems by food businesses advisable optimal use capacitors and synchronous motors.uk-UKкафедра електропостачання і енергоменеджментуоптимізаціякоефіцієнт потужностівитрати електроенергіїoptimizationpower factorpower consumptionоптимизациякоэффициент мощностирасходы электроэнергииЗниження витрат електроенергії на харчових підприємствах шляхом оптимізації коефіцієнта потужностіThesis