Винник, Вікторія ВіталіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Винник, В. В. Сучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства / В. В. Винник, Н. М. Стукальська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукраїнська науково-практична конференція, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147-148https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41282Метою досліджень є виявлення інноваційних методів обслуговування, що впливають на розвиток та підвищення ефективної діяльності закладів ресторанного господарства. The purpose of the research is to identify innovative service methods that affect the development and increase of the effective activity of restaurant establishments.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїреінжиніринг бізнес-процесівкейтерингкреатив-напрямавторська кухняreengineering of business processescateringcreative directionauthor's cuisineСучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарстваThesis