Сучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства - Винник, Вікторія Віталіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Метою досліджень є виявлення інноваційних методів обслуговування, що впливають на розвиток та підвищення ефективної діяльності закладів ресторанного господарства.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інновації (готельно-ресторанний комплекс); обслуговування ЗРГ