Концепція створення нового пакувального обладнання з мехатронних модулів - Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2014)
Третє покоління пакувального обладнання починає активно розвиватись і потребує створення відповідних мехатронних модулів. The third generation packaging machinery begins to evolve requires the establishment of appropriate mechatronic modules.
Keywords: мехатронний модуль; мехатронна система; пакувальне обладнання; mechatronic module; mechatronic systems; packaging equipment; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки