Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаКлец, Дарина Олександрівна2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 118131 UA МПК A23J 1/08 (2006.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Клец Д. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 00903; заявл. 01.02.2017; опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26923Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains dogwood puree.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupпюре з кизилуdogwood pureeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 118131)Other