Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 118131) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина Олександрівна (My University, 2017)
Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains dogwood puree.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; пюре з кизилу; dogwood puree; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції