Гораш, Ольга АнатоліївнаКохан, Олена ОлександрівнаКамбулова, Юлія Вікторівна2023-08-282023-08-282022Гораш, О. А. Органічні харчові продукти – запорука здоров’я споживачів / О. А. Гораш, О. О. Кохан, Ю. В. Камбулова // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : Матеріали IІ Міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 25 листопада 2022 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 76-77https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41032У даній роботі розглянуті переваги споживання органічної продукції та наслідки її вживання на здоров’я споживачів. Детально описано відмінність органічної та традиційної продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками. This work examines the benefits of consuming organic products and the consequences of their use on the health of consumers. The difference between organic and traditional products according to organoleptic and physicochemical indicators is described in detail.otherорганічні продуктибезпечність харчової продукціїсенсорна характеристикафізико-хімічний складрівень пестицидівorganic productssafety of food productssensory characteristicфізико-хімічний складlevel of pesticidesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОрганічні харчові продукти – запорука здоров’я споживачівThesis