Розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні - Богомол, Анна Віталіївна; Педченко, Світлана Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
В роботі представлено розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні. The paper presents the development of genetically modified organisms in the world and in Ukraine.
Keywords: генетично модифіковані організми; genetically modified organisms; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції