Омелянчук, Ілля МиколайовичОвакімян, Лаура АрменівнаЧорний, Валентин МиколайовичМисюра, Тарас Григорович2023-03-292023-03-292017Дослідження процесу екстрагування плодів кінського каштану / І. М. Омелянчук, Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції, 1 грудня 2017 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 633-635https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39539За отриманими результатами можна рекомендувати наступні пара-метри екстрагування плодів кінського каштану для вилучення най-більшої кількості екстрактивних речовин: подрібнена фракція - <1 мм; температура - 40 °С; гідромодуль - 20; екстрагент - вода. Дана робота є цікавою для подальшого доопрацювання з отриманням математичної моделі другого порядку та визначенням вмісту цільового компоненту есцину в екстрактах.плоди кінського каштануцільовий компонентекстракт кінського каштануесцинкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу екстрагування плодів кінського каштануThesis