Бережна, Тетяна ОлегівнаПольовик, Володимир ВікторовичМазур, ОксанаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Масляний крем зниженої калорійності / Т. О. Бережна, В. В. Польовик О. К. Мазур, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 10–11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32262Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter creamotherудосконалення рецептурирослинна сировинакалорійністьimprovement of the recipevegetable raw materialscalorie contentкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМасляний крем зниженої калорійностіThesis