Стратегія управління торгівельними марками підприємств - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2011)
В статті викладено результати досліджень у сфері управління торговими марками підприємств, визначено умови вибору стратегій управління та запропоновано комплекс заходів щодо ефективного управління торговими марками на основі системи стратегій управління інформаційними інноваціями, управління інформаційним портфелем, управління зв`язками з покупцями, управління зв`язками з посередниками, управління зв`язками з постачальниками, управління зв`язками з громадськістю.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; управління торговими марками; стратегії; кластери; конкурентна боротьба; маркетинг; marketing; management of trademarks; strategies; clusters; competition