Вдосконалення механізму оперативного управління поточними активами - Баруліна, Ю. Г.; Ситник, Інна Петрівна (My University, 2014)
Підприємства, що працюють в сучасних умовах, повинні визначати необхідність в оборотних активах за всіма елементами та дотримуватись механізму управління активами, і задача відповідних служб – організовувати роботу в даному напрямі. Дане питання розглядається в тезах. Companies operating in today's conditions, should determine the need for current assets on all elements and observe the mechanism of asset management and related services task - to organize the work in this direction. This issue is discussed in the abstract.
Keywords: кафедра фінансів; поточні активи; механізм оперативного управління; політика комплексного управління; current assets; the mechanism operational management; integrated management policy