Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві. - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2005)
Наводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії. Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.
Keywords: енергозбереження; енергозберігаючі заходи; saving measures; energy saving; класифікація; classification