Національний університет харчових технологій2021-12-262021-12-262021Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м Київ / Національний університет харчових технологій ; Об’єднання УКРХЛІБПРОМ ; Асоціація УКРКОНДПРОМ ; АККО Інтернешнл. – Київ : НУХТ, 2021. – 132 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36839Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспектробництві», яка відбулась 15 вересня 2021 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань кондитерської галузі, зокрема шляхам покращення якості кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами кондитерської галузі.otherінноваційні технологіїхлібопекарське виробництвоасортимент хлібобулочних виробівнатуральні підсолоджувачінутрієнтибезглютеновий хлібinnovative technologiesbakery productionassortment of bakery productsnatural sweetenersnutrientsЗдобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіBook