Використання зеленої маси моркви для створення білкових збагачувачів - Прокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2015)
Сучасний етап розвитку харчової промисловості пов’язаний із забезпеченням якісно нового підходу в ефективності використання ресурсів планети для виробництва харчових продуктів. Промислове впровадження нових харчових технологій здатне підвищити якість, знизити собівартість, розширити об’єми та асортимент харчової продукції на існуючій сільськогосподарській базі при одночасному розвитку класичних і нетрадиційних методів виробництва. Останнім часом велика увага приділяється розробленню способів використання нових джерел та форм харчового білку.
Keywords: квасолеве борошно; морква; порошок листя моркви; кафедра технології оздоровчих продуктів