Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні - Волкова, Галина Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак Менашевич (My University, 1974)
Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.

Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
Keywords: дріжджовий концентрат; якість; зберігання; бродіння; економія; yeast concentrate; quality; storage; fermentation; savings; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів