Волкова, Галина АнатоліївнаДробот, Віра ІванівнаРойтер, Ісаак Менашевич2012-06-132012-06-131974Волкова, Г. А. Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні / Г. А. Волкова, В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1974. - № 6. – С. 32-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1416Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.uk-UKдріжджовий концентратякістьзберіганнябродінняекономіяyeast concentratequalitystoragefermentationsavingsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні