Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода» - Дітріх, Ірина Вікторівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2017)
Методом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах. The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.
Keywords: суфле; пористість; метод цифрового оброблення зображення; souffle; porosity; digital image processing method; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції