Дітріх, Ірина ВікторівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаПетруша, Оксана Олександрівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода» / І. В. Дітріх, В. М. Михайленко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 138–139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26470Методом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах. The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.uk-UKсуфлепористістьметод цифрового оброблення зображенняsouffleporositydigital image processing methodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»Thesis