Пошелюзна, Антоніна Ігорівна2021-06-042021-06-042020Пошелюзна, А. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антоніна Ігорівна Пошелюзна ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 122 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34305otherстолове біле вино «Шардоне»система НАССРвиробництвооператор ринкунебезпечний факторпрограми-передумовиобладнаннявиноробствокафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо»Other