Бізнес-планування в аграрних формуваннях - Артеменко, О. О.; Бобловський, О. Ю.; Грязнов, М. В.; Данько, Ю. І.; Дімірова, В. П.; Заїка, С. О.; Захарченко, Олег Володимирович; Красноруцький, Олексій Олександрович; Мазнєв, Г. Є.; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Ніценко, Віталій Сергійович; Попович, В. В.; et al. (My University, 2014)
Навчальний посібник містить теоретико-методичні та прикладні рекомендації з коректного структурування, розробки та оформлення бізнес-планів. В переробленому виданні автори акцентують увагу на особливостях бізнес-планування реалізації таких актуальних в сучасних умовах підприємницьких проектів в агропромисловому виробництві, як відкриття: цеху з кормовиробництва, технічного переоснащення, реконструкції, модернізації та оновлення елементів техніко-технологічної бази, а також з розширення асортименту продукції, що виробляється. The manual contains a theoretical-methodological and practical advice on the correct structuring, development and execution of business plans. In the revised edition the authors focus on the specifics of the business planning of such relevant in today's business environment projects in agricultural production as a discovery workshop for fodder, technical re-equipment, reconstruction, modernization and update your technical and technological base and to expand the product range produced.
Keywords: бізнес-планування; аграрні підприємства; агропромисловий комплекс; business-planning; agrarian formation; agro-industrial production; кафедра економіки праці та менеджменту