Лепуга, Вікторія МиколаївнаСидор, Василь Михайлович2016-09-172016-09-172016Лепуга, В. М. Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного / В. М. Лепуга, В. М. Сидор // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 47-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24038Останнім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівполісолодові екстрактихліб пшеничнийпродукти харчуванняpolisolodovi extractsbread wheatfoodВикористання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничногоOther