Системний аналіз інноваційного процесу - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
Інноваційний процес розглядається як єдина динамічнасистема, а не як конгломерат окремих складових. The innovation process is seen as the only dynamichnasystema, not as a conglomeration of separate components.
Keywords: інноваційний процес; innovation process; кафедра економіки праці та менеджменту