Дорохович, Антонелла МиколаївнаПетренко, Микола Миколайович2017-04-252017-04-252016Дорохович, А. М. Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутріціології для людей похилого віку / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець-Подільський : ПДАТУ, 2016. – № 24, Ч. 2. – С. 90–99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25103Стаття присвячена дослідженням впливу гарбузового пюре та шроту з насіння гарбуза на якість затяжного печива. Зокрема, встановлено вплив на структурно-механічні показники тіста і досліджено зміну сорбційних властивостей печива з новими сировинними компонентами. The article investigates the impact of pumpkin puree and pumpkin seed meal with the quality of protracted cookies. In particular, establishes the impact on the structural and mechanical properties of the test and investigated the change of sorption properties of raw cookie with new components.uk-UKфункціональні продуктизатяжне печивонутріціологіягарбузове пюрехарчові волокнакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfunctional foodsprotracted biscuitsnutritsiolohiyapumpkin pureedietary fiberРозробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутріціології для людей похилого вікуArticle