Івасюта, Людмила МакарівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2020-06-242020-06-242020Івасюта, Л. М. Лаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдів / Л. М. Івасюта, Т. М. Левківська // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9 – 10 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020 – С.93-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31652В роботі доведено, що лаврова вишня має цінний хімічний склад та велику кількість антиоксидантів, і може бути джерелом для вилучення біологічно активних речовин. It is proved that laurel cherries have a valuable chemical composition and a large number of antioxidants, and can be a source for the extraction of biologically active substances.лаврова вишняантиоксидантибіофлавоноїдисherry laurelantioxidantsbioflavonoidsкафедра технології консервуванняЛаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдівThesis