Туризм як інструмент наповнення бюджету - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2015)
Робота присвячена розкриттю ролі туризму в економіці країни та можливості його використання як засобу наповнення бюджету. The work is devoted to the role of tourism in the economy and the possibility of its use as a means of filling the budget.
Keywords: туризм; tourism; інструмент; tool; туристична діяльність; tourism activities; кафедра туристичного та готельного бізнесу