Коваленко (Лисогор), Олена АртурівнаКовбаса, Володимир МиколайовичБатраченко, Олексій МиколайовичКупріянова, Тетяна Миколаївна2016-05-232016-05-232015Зміна редукуючих цукрів картоплі при різних умовах її зберігання / О. Коваленко, В. Ковбаса, О. Батраченко, Т. Купріянова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23386Картопля – невід’ємна частина традиційного раціону харчування кожної сучасної людини як в Україні, так і за її межами. Кількість цукрів у бульбах коливається залежно від сорту і умов зберігання. При попередньому прогріванні картоплі відбувається ресинтез редукуючих цукрів, що дозволяє подовжити придатність сортів до переробки на картопляні чіпси.uk-UKкартопляредукуючі цукризберіганнятемпературакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкартошкаредуцирующие сахарахранениеpotatoreducing sugarsstoragetemperatureЗміна редукуючих цукрів картоплі при різних умовах її зберіганняThesis