Сучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україні - Суха, Ірина Василівна (My University, 2007)
В статті розглянуті питання сучасного стану сировинної бази молокопереробних підприємств. Визначені основні напрямки розвитку галузі, перспективи співпраці з розвиненими країнами світу. На основі узагальнення даних по галузі запропоновані шляхи покращення існуючого становища ринку молока та молокопродуктів України. ий. The article deals with the current state of the resource base of milk-processing enterprises. Main directions of the branch development, perspectives of cooperation with the developed countries. On the basis of generalization of data on industry suggests ways to improve the existing situation of the market of milk and dairy products of Ukraine.
Keywords: молоко сировина; системи управління якістю в молочній промисловості; молоко та молочні продукти; молокопереробні підприємства; молочне тваринництво; milk raw materials; systems of quality management in the dairy industry; milk and dairy products; milk processing enterprises; dairy farming