Дейниченко, Людмила ГригорівнаРоман, Тетяна Олександрівна2021-09-152021-09-152020Дейниченко, Л. Г. Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, 25 вересня 2020 р. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2020. − С. 83–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35226В роботі наведено результати експериментальних досліджень при моделюванні впливу барвників на пружність тістової маси пісочного тіста.otherбарвникипісочне тістопружністьdyesshortcrust pastryelasticityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тістаThesis