Оптимізація процесу зборки пивної дробини - Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 1995)
Розроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники. The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.
Keywords: сира дробина; зневоднення; сушіння; енергетичні витрати; crude pellet; dehydration; drying; energy costs; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв