Прохоров, Олександр Миколайович2013-11-142013-11-141995Прохоров, О. М. Оптимізація процесу зборки пивної дробини / О. М. Прохоров // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11298Розроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники. The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.сира дробиназневодненнясушінняенергетичні витратиcrude pelletdehydrationdryingenergy costsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОптимізація процесу зборки пивної дробиниThesis