Нгуен Фіонг ДонгОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2017-11-082017-11-082016Нгуен, Ф. Д. Вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалкогольних ферментованих напоїв / Ф. Д. Нгуен, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Хранение и переработка зерна. – 2016. – №8(204). – С. 61-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26110Доведено перспективність застосування зерна рису для виробництва безалкогольних напоїв. Показано вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології ферментованих напоїв. The promise of the use of rice grain for the production of soft drinks is proved. The influence of thermal processing of rice for the preparation of wort in the technology of fermented beverages is shown.рисферментовані напоїсуслотермічна обробкаricefermented beverageswortheat treatmentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалкогольних ферментованих напоївArticle