Екологічна експертиза технологій вирощування пшениці озимої за показниками якості зерна - Макаренко, Наталія Анатоліївна; Тогачинська, Ольга Василівна; Свидинюк, Іван Миколайович; Кононюк, Л. М. (My University, 2009)
Наведено результати екологічної експертизи технологій вирощування пшениці озимої за показниками якості зерна. Встановлено, що для отримання зерна пшениці з оптимальним вмістом білка і клейковини, необхідно застосовувати мінеральне живлення на рівні N90P90K90, N135P135K135 на фоні інтенсивного захисту рослин.
Keywords: показники якості; озима пшениця; система удобрення; інтегрований захист; показатели качества; озимая пшеница; система удобрения; интегрированная защита; indicators of quality; winter wheat; fertilization system; integrated protection; кафедра екології та екоменеджменту