Основні принципи ефективного управління дебіторською заборгованістю підприємства - Небильцова, Валентина Михайлівна; Остапенко, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Здійснено аналіз наявної на сьогоднішній день проблеми управління дебіторської заборгованості з метою формування методів ефективного управління нею та підтримання рівня платоспроможності суб’єкта господарювання. The analysis of the currently available management problems of receivables in order to develop effective methods for managing and maintaining the solvency of the entity.
Keywords: дебіторська заборгованість; платоспроможність; коефіцієнти оборотності; receivables; solvency; turnover ratio; кафедра обліку і аудиту