Корольчук, Ірина МиколаївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2019-11-202019-11-202019Удосконалення технології сирів м’яких козячих з куркумою та гуньбою сінною / І. Корольчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, Н. П. Фролова, У. Г. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 344-345.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30302Використання прянощів у технології сирів м’яких з козиного молока дозволяє корегувати технологічні властивості сировини, що підвищує ефективність виробництва та сприяє ресурсозаощадженню. The use of spices in goat milk soft cheese technology makes it possible to adjust the technological properties of raw materials, which increases production efficiency and contributes to resource savings.uk-UKсири м'якіпрянощіsoft cheesesspicesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології сирів м’яких козячих з куркумою та гуньбою сінноюArticle