Удосконалення технології сирів м’яких козячих з куркумою та гуньбою сінною - Корольчук, Ірина Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2019)
Використання прянощів у технології сирів м’яких з козиного молока дозволяє корегувати технологічні властивості сировини, що підвищує ефективність виробництва та сприяє ресурсозаощадженню. The use of spices in goat milk soft cheese technology makes it possible to adjust the technological properties of raw materials, which increases production efficiency and contributes to resource savings.
Keywords: сири м'які; прянощі; soft cheeses; spices; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції