До питання повної назви та опублікування оригіналу Конституції Пилипа Орлика - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2011)
Вперше аналізується застосування в науковому обігу повної назви Конституції Пилипа Орлика та опублікування її оригіналу староукраїнською мовою. The full name of the Phylyp Orlyk Constitution in scientific use and the publication of its original version in the Old Ukrainian language are analyzed for the first time.
Keywords: Конституція Пилипа Орлика; повна назва; оригінал Конституції; необхідність подальшого дослідження Конституції; Phylyp Orlyk Constitution; its full name; original version of the Constitution; necessity to further research the Constitution; кафедра економіки і права