Кундєєва, Галина Олексіївна2014-10-102014-10-102010Кундєєва, Г. О. Проблеми продовольчої безпеки: галузевий підхід / Г. О. Кундєєва // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2010. – № 35. – С. 123–128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17157Розглянутий внесок м’ясної промисловості у продовольчу безпеку України, проаналізовано фактори, що впливають на обсяг споживання м’яса та м’ясопродуктів середньостатистичним споживачем країни, запропоновано заходи, щодо подолання дефіциту у споживанні продукції м’ясної промисловості Considered payment of meat industry in food safety of Ukraine, factors which influence on the volume of consumption of meat and meat products the "average" consumer of country are analysed, measures are marked, in relation to leveling of deficit in the consumption of products of meat industryotherфізіологічна норма споживаннявитрати на споживання продуктів харчуванняпродовольча безпекаexpense on the consumption of foods of feedfood safetyphysiology norm of consumptionкафедра економічної теоріїПроблеми продовольчої безпеки: галузевий підхідArticle