Проценко, Ольга АнатоліївнаДовга (Козачишена), Олена ОлександрівнаКорецька, Ірина Львівна2015-03-312015-03-312015Проценко, О. А. Проблеми вагомості харчової цінності страв для військовослужбовців / О. А. Проценко, О. О. Довга, І. Л. Корецька // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 52-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19977При складанні раціону харчування військовослужбовців однією з основних вимог е збалансованість страв по основним нутріентам. Безладне, нерегулярне харчування військовослужбовців призводить до порушень ритмічності діяльності органів травлення, зниження засвоєння їжі, а в деяких випадках до різних шлунково-кишкових захворювань. Добові норми забезпечення при триразовому харчуванні розподіляються по калорійності на: сніданок - 30-35%; обід - 40-45%; вечеря - 30-20%. In drawing up the diet soldiers one of the main requirements is balanced meals in the main nutrientam. Erratic, irregular meals leads to violations of military rhythm of the digestive system, reducing digestion, and in some cases, various gastrointestinal diseases. Providing daily rate at meals distributed in calories at breakfast - 30-35%; dinner - 40-45%; dinner - 30-20%.otherхарчові цінностівійськовослужбовціраціонnutritional valuemilitaryrationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПроблеми вагомості харчової цінності страв для військовослужбовцівOther