Несміянова, Марія ВалеріївнаШаповалова, Наталія Петрівна2016-10-102016-10-102016Несміянова, М. В. Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками / М. В. Несміянова, Н. П. Шаповалова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24370Українські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівоцінка якостіігристі винафізико-хімічні показникиquality assessmentsparkling winephysical and chemical indicatorsОцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показникамиOther