Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками - Несміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2016)
Українські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; оцінка якості; ігристі вина; фізико-хімічні показники; quality assessment; sparkling wine; physical and chemical indicators