Розробка малогабаритної установки для виробництва сосисок без оболонки з метою поліпшення якості готової продукції і їх смакових властивостей - Бульба, Л. П.; Бабанов, Ігор Геннадійович; Петрікей, Олена Ігорівна (My University, 2010)
Запропонована малогабаритна установка для виробництва сосисок без оболочки, призначена для формування з м'ясного фаршу сосисок без оболочки та їх теплової обробки з отриманням готових до вживання сосисок в обсмаженому вигляді. The proposed small-sized plant for manufacture of sausages without shell intended for the formation of ground beef sausages without shell and heat treatment to obtain ready-to-eat sausage in fried form.
Keywords: сосиски; оболонка; малогабаритна; фарш; якість; продукти харчування; sausages; shell; small; quality food; stuffing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв