Дослідження способу отримання безалкогольного напою антиоксидантної та загальнозміцнюючої дії - Перепелиця, Вероніка Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Розроблений напій характеризується високим вмістом поліфенольних сполук, які забезпечують його антиоксидантну дію. Кількісний вміст мікронутрієнтів свідчить про те, що напій можна віднести до категорії функціональних. Designed drink characterized by a high content of polyphenolic compounds that provide its antioxidant effect. The quantitative content of micronutrients suggests that the drink can be classified as functional.
Keywords: загальнозміцнююча дія; безалкогольні напої; антиоксидантна дія; antioxidant effect; restorative action; soft Drinks; кафедра технології оздоровчих продуктів