Перепелиця, Вероніка ЮріївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-07-092014-07-092014Перепелиця, В. Дослідження способу отримання безалкогольного напою антиоксидантної та загальнозміцнюючої дії / В. Перепелиця, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16000Розроблений напій характеризується високим вмістом поліфенольних сполук, які забезпечують його антиоксидантну дію. Кількісний вміст мікронутрієнтів свідчить про те, що напій можна віднести до категорії функціональних. Designed drink characterized by a high content of polyphenolic compounds that provide its antioxidant effect. The quantitative content of micronutrients suggests that the drink can be classified as functional.uk-UKзагальнозміцнююча діябезалкогольні напоїантиоксидантна діяantioxidant effectrestorative actionsoft Drinksкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження способу отримання безалкогольного напою антиоксидантної та загальнозміцнюючої діїOther