Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаКасьянова, Надія Олександрівна2013-03-132013-03-132011Осьмак, Т. Г. Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок» / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова. // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 6. – С. 20-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6799Обґрунтовано доцільність внесення сиру кисломолочного нежирного до складу морозива з фруктозою за вітамінним і мінеральним складом. Визначено забезпеченість добових потреб у вітамінах і мінеральних речовинах при споживанні 100 грамів морозива з фруктозою і сиром кисломолочним нежирним. The necessity of making skim milk cheese to the cream of fructose by vitamin and mineral composition. Detected supply daily needs for vitamins and minerals when consumed 100 grams of cream cheese with fructose and low-fat yogurt.uk-UKморозивоice creamфруктозаfructoseсир кисломолочний знежиренийnonfat acidic cheeseмінеральні речовиниmineralsвітаміниvitaminsдобові потребиdaily needsкафедра технології молока і молочних продуктівМінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок»Article