Мінеральний і вітамінний склад морозива «Сирок» - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна (My University, 2011)
Обґрунтовано доцільність внесення сиру кисломолочного нежирного до складу морозива з фруктозою за вітамінним і мінеральним складом. Визначено забезпеченість добових потреб у вітамінах і мінеральних речовинах при споживанні 100 грамів морозива з фруктозою і сиром кисломолочним нежирним. The necessity of making skim milk cheese to the cream of fructose by vitamin and mineral composition. Detected supply daily needs for vitamins and minerals when consumed 100 grams of cream cheese with fructose and low-fat yogurt.
Keywords: морозиво; ice cream; фруктоза; fructose; сир кисломолочний знежирений; nonfat acidic cheese; мінеральні речовини; minerals; вітаміни; vitamins; добові потреби; daily needs; кафедра технології молока і молочних продуктів