Вплив конструкційних елементів сатуратора на кратність циркуляції - Калініченко, Олександр Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Резніченко, Юрій Миколайович; Мірошник, Володимир Олександрович; Скорик, Костянтин Дмитрович (My University, 2011)
Досліджено вплив конструкційних елементів сатуратора з внутрі-шнім циркуляційним контуром на кратність циркуляції соку. Встановлено оптимальний рівень соку над циркуляційною трубою та співвідношення між площами поперечного перерізу барботажної та циркуляційної зон при яких забезпечується активна рециркуляція в апараті.

Influence of construction elements of soda-fountain is investigational with an internal circulation contour on multipleness of circulation of juice. The optimum level of juice above a circulation pipe and betweenness is set by the areas of cross-sectional of bubble-type and circulation areas at which active recirkulyaciya is provided in a vehicle.
Keywords: карбонізація; дифузійний сік; адсорбція; рециркуляція; saturation; diffusive juice; adsorption; recirculation; кафедра технології цукру і підготовки води