Ткачова, Тетяна Іванівна2021-06-042021-06-042020Ткачова, Т. І. Проект цеху підготовки екстрактів пряно-ароматичної сировини з інтенсифікацією процесу та купажування інгредієнтів для виробництва білих ароматизованих вин потужністю 50 тис. дал в рік : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Іванівна Ткачова ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 67 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34342otherпряно-ароматична сировинаекстрагуваннявермутактивне вугіллякупажуваннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху підготовки екстрактів пряно-ароматичної сировини з інтенсифікацією процесу та купажування інгредієнтів для виробництва білих ароматизованих вин потужністю 50 тис. дал в рікOther