Махинько, Валерій МиколайовичЧерниш, Людмила МиколаївнаБережна, Оксана Павлівна2018-06-072018-06-072018Патент 124832 UA МПК A21D 13/06 (2017.01). Хліб з підвищеною засвоюваністю білка / Махинько В. М., Черниш Л. М., Бережна О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201710757 ; заявл. 06.11.2017 ; опубл. 25.04.2018 ; Бюл. №8 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27591Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових порошка кореню бедринця ломикаменевого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain high-protein bakery products that have a higher degree of protein assimilation due to the component of the pumice root of Pimpinella saxifraga.uk-UKхліббілокізолятсояклейковинабедринецьзасвоюваністьbreadproteinisolatesoyglutenburnet-saxifrageassimilationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб з підвищеною засвоюваністю білкаOther