Хліб з підвищеною засвоюваністю білка - Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна (My University, 2018)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових порошка кореню бедринця ломикаменевого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain high-protein bakery products that have a higher degree of protein assimilation due to the component of the pumice root of Pimpinella saxifraga.
Keywords: хліб; білок; ізолят; соя; клейковина; бедринець; засвоюваність; bread; protein; isolate; soy; gluten; burnet-saxifrage; assimilation; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів