Гаврюшенко, Катерина АндріївнаЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана Сергіївна2018-07-232018-07-232017Чорна А. І. Дослідження якості та безпечності яблучного оцту / К. А. Гаврюшенко, А. І. Чорна, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 199-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28053Нами обрано зразки оцту представленого в торговельних мережах м. Києва та досліджено відповідність маркування зразків яблучного оцту, органолептичні показники якості, масову частку оцтової кислоти за ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови», а також повноту наливу. Об‘єктом дослідження були чотири разки яблучного оцту. We have selected samples of vinegar presented in the trading networks of Kiev and conformity of marking of samples of apple vinegar, organoleptic is investigated quality indices, weight percentage of acetic acid according to DSTU 2450: 2006 "Vinegar from food grade raw materials General technical conditions ", as well as the fullness of the filling. The object of research There were four times the apple cider vinegaruk-UKякістьоцетqualityvinegarкафедра експертизи харчових продуктівДослідження якості та безпечності яблучного оцтуThesis