Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичНастенко, Станіслав Васильович2012-10-302012-10-302009Патент на корисну модель № 46884 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Січений напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Настенко С. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200907188 ; заяв. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010 ; Бюл. № 1 2010.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3402Розроблено січені напівфабрикати, що містять м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, які відрізняються тим, що додатково містять структуровану рослинну клітковину в кількості 1,65-1,75% та суху молочу сироватку в кількості 5,15-5,25 %.Designed chopped semifinished products containing meat cutlet pork, fat raw pork or bacon, bread flour, bread crumbs, fresh onion, black pepper, salt, drinking water, that additionally contained structured plant fiber in an amount of 1,65-1,75% and dry dairy whey in the number of 5,15-5,25%.otherсічені напівфабрикатиchopped semifinished productsструктурована рослинна клітковинасуха молочна сироваткаstructured vegetable cellulosewhey powderкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСічені напівфабрикати (Патент на корисну модель № 46884)