Творчість О. Т. Гончара в історії української літератури - Курас, Артем Іванович (My University, 2017)
Життя і творчий шлях Олеся Терентійовича Гончара був, є і буде в майбутньому об`єктом найрізноманітніших досліджень. Істориків, філологів-лінгвістів, біографів, краєзнавців, професійних дослідників історії літератури. Його творчий та життєвий шлях є прямим доказом старої життєвої й філософської мудрості, яка говорить «дорогу осилить ідучий». Life and career Olesya T. Potter was, is and will be the object of a variety of future research. Historians, philologists, linguists, biographers, regional specialists, professional researchers literary history. His creative and life path is direct evidence of the old life and philosophical wisdom that says "road osylyt going."
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; історія; українська література; історія української літератури; history; Ukrainian literature; history of Ukrainian literature