Гевліч, Яна Вікторівна2016-05-162016-05-162015Гевліч, Я. Значення безпечності та якості харчових продуктів для здоров’я людей / Я. Гевліч // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, Київ, 19-20 березня 2015 р. : тези доповідей. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 156-158.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23292uk-UKякість харчових продуктівздоров’я людейбезпечність харчових продуктівбезопасность пищевых продуктов качество пищевых продуктовздоровья людейhealth of peoplefood safetyquality of foodЗначення безпечності та якості харчових продуктів для здоров’я людейThesis