Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2013-10-142013-10-142013Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10352Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.otherсіченні кулінарні виробигрибний напівфабрикатminced culinary productsmushroom semifinishedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТеоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробівArticle