Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива - Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2023)
Метою дослідження було встановлення технологічних параметрів підготовки пшона до виробництва здобного безглютенового виробу. Встановлено, що найкращим способом підготовки пшона до виробництва є його розварювання в водному середовищі з сіллю та цукром

The aim of the study was to establish the technological parameters of preparing millet for the production of a buttery gluten-free product. It has been established that the best way to prepare millet for production is to boil it in an aqueous environment with salt and sugar
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; пшоно; температура; сіль; цукор; millet; temperature; salt; sugar