Хліб, збагачений щавнатом - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович (My University, 2024)
Ми розробили спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба підвищеної біо-логічної цінності, який збагачений порошком щавнату. Як пшеничне борошно використовується пшеничне цільнозернове борошно. We have developed a method for producing rye-wheat bread of increased biological value, which is enriched with scolar powder. Whole wheat flour is used as wheat flour.
Keywords: житньо-пшеничний хліб; цільнозернове борошно; щавнат; харчова цінність; rye-wheat bread; whole wheat flour; nutritional value; кафедра технології оздоровчих продуктів